skip to Main Content
Kelebihan Fast Clean Eye Make-Up Remover

Kelebihan Fast Clean Eye Make-Up Remover

KELEBIHAN FAST CLEAN EYE MAKE-UP REMOVER

 

Korang keluar jalan-jalan ke shopping mall lepas tu dah masuk waktu solat nak pergi surau. Tiba kat surau nak ambil wudhuk tapi terlupa nak bawa pencuci muka atau tisu basah. Last-last, basuh je dengan air tapi anda sendiri was-was tentang kebersihannya.

 

Pernah hadapi situasi seperti ini?

 

Jadi, untuk meyakinkan anda gunakanlah FAST CLEAN EYE MAKE-UP REMOVER Nurraysa ni. Boleh cuci bersih segala sisa-sisa makeup anda. Tak perlu ragu-ragu lagi. Apa kelebihannya yang lain ? Jom baca di bawah ni 👇

 

 

KELEBIHAN:

– Melembut dan melembapkan kulit terutamanya selepas menanggalkanmakeup
– Bertindak sebagai pelincir pada permukaan kulit untuk menjadikan kulit lembut & licin
– Menyegarkan kulit wajah
– Menggunakan sumber organik
– Menyeimbangkan pH kulit

 

CARA PENGGUNAAN:

Halakan Fast Clean Eye Makeup Remover ke wajah dan spray ke seluruh wajah. Selepas itu, gosok dan urut wajah sambil bersihkan kotoran sisa-sisa makeup anda.

Bilas wajah dengan air suam atau air sejuk.

 

Nak cuba Fast Clean Eye Makeup Remover? Boleh dapatkannya sekarang dengan order melalui WhatsApp di www.wasap.my/0136665554 . Cepat-cepat selagi promosi masih ada !

 

Nak tahu sejauh mana bestnya #FastCleanEyeMakeUpRemover ni ? Nah, baca apa kata mereka ;

Back To Top