skip to Main Content
Kepentingan Menggunakan Make Up Remover

Kepentingan Menggunakan Make Up Remover

KEPENTINGAN MENGGUNAKAN MAKE UP REMOVER

 

Admin tahu bagi anda semua wanita yang jenis bermake up kadang-kadang mesti rasa malas nak gunakan make up remover. Tambah pula, bila dah penat balik kerja nak tanggalkan make up tu rasa boleh gunakan pencuci muka je. Haaa.. jangan malas-malas tau. Sebenarnya, ada effect tau kalau kita tak bersihkan muka betul-betul bila tak pakai make up.

 

APA YANG PENTING SANGAT MAKEUP REMOVER NI ??

 

Kulit muka kita terdedah kepada pelbagai kotoran. Kotoran daripada udara, sentuhan dan juga sisa daripada produk kosmetik yang digunakan.

 

Sekadar mencuci sahaja tidak mencukupi. Mencuci tidak dapat menanggalkan kotoran yang melekat pada liang pori-pori kulit muka. Jika tidak dibersihkan dengan betul mulalah kotoran akan terkumpul di dalam liang pori-pori dan menyebabkannya tersumpat. Apabila tersumbat timbullah masalah jerawat !

 

Itu sebabnya make-up remover sangat penting untuk dijadikan sebagai salah satu produk penjagaan muka yang perlu anda miliki .

 

MAKE UP REMOVER APA YANG BEST ??

 

Haa.. nak make up remover yang best gunalah #FASTCLEANEYEMAKEUPREMOVER Nurraysa ni. Best sangat tau sebab make up remover ni sejenis water base. Sapu sekali je dah boleh bersihkan segala make up. Apa kelebihan Fast Clean Eye Make Up Remover yang lain? Haa jom baca di bawah ni ;

 

  • Melembut dan melembapkan kulit terutamanya selepas menanggalkan makeup
  • Bertindak sebagai pelincir pada permukaan kulit untuk menjadikan kulit lembut & licin
  • Menyegarkan kulit wajah
  • Menggunakan sumber organik
  • Menyeimbangkan pH kulit
  • Mudah untuk menanggalkan makeup
  • 100% water, oil free, tidak menyebabkan muka berminyak
  • Sesuai dibawa untuk travel

 

 

Best ke best? Kalau berminat boleh terus contact kami di 013-666 5554 untuk order. 🙂

 

 

Sumber: dwangishoppe

 

Back To Top