skip to Main Content
Buat 1 Tips Ini, Bisnes Cepat Naik

Buat 1 Tips Ini, Bisnes Cepat Naik

Dalam menjalankan perniagaan, kita tidak mampu nak buat semua perkara lebih-lebih lagi bila perniagaan mula berkembang dan banyak mendapat permintaan. Takkan semua perkara kita nak buat kan?

Melainkan kita ni Rashid Rashidah. Hehe
Macam mana bisnes nak pergi lebih jauh kalau bisnes tidak ada SISTEM yang betul? Adakah boleh berkembang 10 kali ganda?

 

Jawapannya TIDAK.

 

SISTEM akan membuatkan aktiviti perniagaan menjadi lebih efektif dan kita boleh bahagikan tugas kepada staf.
Kalau si A packing barang, si A kira stok, si A pos stok, si A pergi pick-up stok, so siapa nak GUIDE team ilmu tentang bisnes dan menambahkan lebih ramai team?

 

Nak sales makin tinggi, tapi tidak ada masa nak buat marketing walaupun zero cost untuk tambahkan Agent atau Stokis. Sebab itu sales susah nak naik. Faham ke faham?

 

Sales dah RM100,000 tapi bab nak ambik staf, kedekut.

 

Laburkan RM1,000 sebulan untuk bayar gaji staf dan anda boleh FOKUS buat marketing, kerana dalam bisnes nadinya adalah marketing.

This Post Has 2 Comments

Comments are closed.

Back To Top