skip to Main Content
Kelebihan Miracle Eyeliner

Kelebihan Miracle Eyeliner

KELEBIHAN MIRACLE EYELINER

Siapa yang belum ada MIRACLE EYELINER Nurraysa ni ? Rugi tau kalau tak cuba Miracle Eyeliner ni. Banyak sangat kelebihannya. Nak tahu apa ? Jom baca di bawah ni ?

 

KELEBIHAN:

✔ Tidak mudah comot

✔ Sangat senang dicuci

✔ Mesra wudhuk

✔ Tidak hitamkan mata

✔ Kalau berpeluh pun masih lagi ok

✔ Mudah dibawa ke mana-mana

✔ Eyeliner ini bentuk cecair

✔ Terdapat dalam warna hitam sahaja

 

 

CARA PENGGUNAAN:

  • Tarik garis pada kelopak mata anda dari bahagian dalam ke hujung bahagian luar mata, apply Nurraysa Miracle Eyeliner pada atas kelopak mata dengan berhati-hati untuk nampak kesan yang lebih kemas.

 

 

Mudah sangat nak gunakannya. Yang mana baru nak try & newbie dalam penggunaan Eyeliner ni sangat sesuai kalau korang try MIRACLE EYELINER Nurraysa ni sebabnya ianya sangatlah mudah digunakan. Reka bentuk yang tirus dihujungnya lagi memudahkan kita untuk gunakannya.

Kalau ada tercomot ke apa nak cuci, nak bersihkan pun senang je. Basuh dengan air atau pun guna kan wet tissue pun boleh hilang. Kalau nak puas hati lagi boleh gunakan Makeup Remover. Tapi, sekali pakai mesti korang akan jatuh cinta punya.

Tak percaya? Haa.. kalau tak percaya jom lah order & try sekarang. Comfirm puas hati. Kalau dah habis tu mesti nak repeat order punya lah ! Takpe, dekat bawah ni admin share kan dengan korang sedikit sebanyak testimoni daripada pengguna Miracle Eyeliner sendiri yang mana kebanyakannya memberikan feedback yang positif.

 

Nak order ? Jom cepat WhatsApp kami di  www.wasap.my/0136665554 atau inginkan maklumat lebih lanjut boleh juga klik link ni –> #MiracleEyeliner

Back To Top