skip to Main Content

SURIRUMAH SEKOLAH TAMAT DARJAH 3 MAMPU MILIKI KERETA SENDIRI HONDA HRV PADA USIA 21 TAHUN

Korang tak rasa tecabar ke dengan Kyra ni? Sekarang baru je umur 22 tahun tau. Pada usia 21 tahun dah mampu miliki kereta sendiri hasil titik peluh sepenuhnya bisnes Nurraysa.

 

Syakirah Salimi bermula bisnes Nurraysa pada usia 18 tahun, tiada Diploma business pun, Degree lagi lah, kyra sekolah sampai darjah 3 sahaja, UPSR, PMR , SPM pun tiada, tapi kini?? Alhamdulillah berjaya dalam hidup sebagai seorang surirumah berpendapatan 5 angka sebulan.

 

Mungkin ada yang rasa down dan demotivated. Walau bagaimanapun, ini hanyalah permulaan bagi suatu perjalanan panjang yang terpaksa ditempuh pada hari-hari yang mendatang. Kegagalan hari ini, tidak bermakna tidak boleh menempa kejayaan cemerlang di masa hadapan.

 

Kyra bukan sahaja boleh miliki kereta sendiri , tapi boleh bantu keluarga, bantu mak ayah. Saya yakin dan percaya mesti ibu bapa kyra sangat bangga dengan pencapaian dia sekarang. Tiada yang mustahil jika adanya ilmu , strategi dan mentor yang betul. Dan ofcosss ap startegi dibuat pun, hubungan dengan Allah mesti dijaga, itu strategi bisnes paling power sebenarnya. Berapa ramai surirumah nak jadi macam Kyra? insyaAllah saya akan bimbing daripada ZERO to HERO.

 

Benarlah kata mereka yang lain, rezeki tu ada di mana-mana. Yang penting diri sendiri yang kena ada inisiatif untuk bertindak. Sebab kejayaan tidak akan datang bergolek. Kena ada tindakan dan usaha kemudian InsyaAllah kejayaan yang akan datang.

 

Kepada anda diluar sana, rebutlah peluang yang ada untuk lakukan perubahan dalam hidup. Jangan risau kalau anda tidak tahu tentang bisnes ini. Bila anda join, InsyaAllah akan ada mentor & ahli team lain yang guide & support anda sehingga berjaya. Just follow apa yang diajar kemudian kecapilah kejayaan yang membahagiakan 

Back To Top