skip to Main Content

Pemilihan Lipstick Di Hari Raya

Hari raya tidak lama lagi, tapi persiapannya sudah siap sedia. Salah satunya adalah kecantikan dan penampilan agar di hari raya boleh tampil glowing. Membuat penampilan makin bersinar dan cantik pun tidak harus dengan baju atau tampilan yang over. Hanya menggunakan lipstik pun, anda sudah kelihatan segar. Jadi, lipstik jenis apa yang akan membuat tampil berbeza di hari raya? 

 

Pilih solekan sederhana untuk hari raya Aidilfitri. Jadi jangan menggunakan solekan yang berlebihan. Fokuskan solekan anda pada area bibir. Untuk area wajah, anda cukup tampil dengan makeup warna-warna natural. Cukup memakai pelembab dan bedak untuk bahagian wajah, atau agar lebih praktik. Pilih warna yang sesuai dengan warna kulit ya, agar tidak terlalu kelihatan tebal.

Ramai yang tidak tahu kebanyakkan magic lipstick ini mempunyai plumbum yang akan menghitamkan bibir tapi berlainan dengan Pearl Magic Lipstick Nurraysa ni. Sebab apa? Sebab ia tiada plumbum pun dan bila anda pakai tidak akan menghitamkan bibir malah dapat membuatkan bibir anda akan nampak lebih cantik dan lembap sentiasa. Ini kerana warna lipstick Nurraysa yang tidak terlalu terang dan bibir anda merah mengikut pH kulit anda.

Bukan tu je tau, Lipstick Nurraysa ni juga dapat melembapkan bibir. Bila pakai bibir terasa ringan dan berangin. Dan paling best, lipstick ni boleh bawa solat. Kalau tak sempat nak cuci siasa lipstick dan terus je ambik wuduk, tak apa jangan risau sebab lipstick tidak menutup pori.

 

Rugi tak grab sekarang. Jika berminat boleh hubungi kami melalui www.wasap.my/60109585565 atau inginkan maklumat lanjut boleh klik di sini 

 

Back To Top