skip to Main Content

Kelebihan Flawless Mineral Loose Powder

Kalau nak tau Mineral Loose Powder ni sangatlah sesuai dipakai bersama Glowing DD Moist Cake. Sebab apa? Sebabnya Mineral Loose Powder ni teksturnya lebih halus. Sangat lah best bila dah apply. Muka pun rasa ringan dan selesa je. Tambah pula boleh cover lubang-lubang jerawat yang kecik-kecik tu. Nampak lebih flawless. 

Bukan itu sahaja yang bestnya lagi Mineral Loose Powder ni sangat bagus untuk kulit yang berminyak. Bila korang yang jenis kulit berminyak pakai kan, nak buat banyak kerja seharian pun muka still maintain cun sebab ianya berfungsi untuk menyerap minyak. Ia sangatlah recommended.

Kalau sebelum ni asyik guna camera360 untuk nampak flawless, apa kata anda cuba pula Mineral Loose Powder ni pula untuk dapatkan flawless yang memang natural. Confirm puas hati.

So, secara keseluruhannya FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER sangat sesuai untuk mereka yang menghadapi masalah kulit berminyak. Keadaan ini sesuai dengan fungsinya yang dapat menyerap minyak dan menampakkan lagi wajah anda lebih flawless.

Best kan? Jom order sekarang. Boleh terus WhatsApp kami di  www.wasap.my/0109585565 untuk order atau inginkan maklumat lebih lanjut. Kami sedia membantu anda.

Ini antara Testimoni yang kami dapat 

 

Back To Top