Exclusive

Glow Blush Powder

With Jojoba Oil

Exclusive Glow Blush Powder With Jojoba Oil, membuatkan pipi anda lebih segar dan cantik dengan bantuan Jojoba Oil.

5 Sebab Anda Perlu Tukar kepada Glow Blusher

1ST BLUSHER DARI MINYAK JOJOBA

 Mak aii,, minyak jojoba boleh jadi blusher?? YUP! itulah specialnya blush powder Nurraysa.. sambil bermekap boleh merawat masalah kulit ! Paling syokkk,, mesra wuduk pulak tu..

EFEK TULANG PIPI NAMPAK LEBIH RUNCING & GLOW !

YUP ! Bayangkan minyak jojoba yang diimport khas dari Arizona untuk membantu merawat masalah kulit wajah dan dalam masa yang sama boleh bagi efek “glow” pada tulang pipi ! Peehh,

ANTI TUMPAH, ANTI PATAH HATI

Don’t worry, ‘Packaging’ blusher ni memang kualiti terbaik dan anti tumpah! dan paling best dah siap dengan brush blusher dalam tuuu. Just dap dap je ! Tanpa perlu susah2 nak bawak berus blusher sedebuk dalam handbag dah.. Heheheh..

PACKAGING ALA ALA KOREA TAPI PADU MCM RANGE ROVER

Iyaaalahh, mesti semua yang tengok packaging ni rasa,….”alaaa omeynyaaaaa bunjut blusher ni..” tapi bila bawak dalam handbag gagah mcm range rover babe! Tak patah, tak tumpahh punn..merecikkks

PACKAGING SETARAF PRODUK INTERNASIONAL

Haaa, ni bukan kaleng kaleng.. bila sekali pandang, macam produk korea kan? Sekali tengok…. mak aii.. brand Nurraysa lah mak ! Kosmetik Mesra Wuduk ni.. produk Muslim bumiputera tuuuu

#Mesra Wuduk

Seperti produk-produk Nurraysa yang lain, Glow Blush Powder ini masih mengekalkan  kelebihan mesra wuduk. Tak perlu lagi risau mekap tidak tanggal penuh untuk solat.

#Tips & Kelebihan

Apa yang istimewa dengan Glow Blush Nurraysa?

Promo Harga Launching!

Grab sebelum harga blush powder yang best ni naik harga asal.

Dapatkan sekarang

Order dengan pengedar Nurraysa terdekat anda, atau klik order sekarang untuk kami hubungkan anda dengan pengedar terdekat