Tak teringin ke wajah nampak glowing sampai rakan rakan ofis pun pakat tegur pakai produk apa?

Lebih 500,000 unit terjual sejak 2017

Set wajib untuk para wanita bekerja!

5 Sebab kenapa ramai wanita especially yang bekerjaya sangat suka hot set Nurraysa ni

  • Mesra Wuduk

    Mekap mudah dicuci & ditanggalkan

  • 3 in 1 Foundation

    Glowing DD Moist Cake ni sebenarnya gabungan Foundation + Concealer + Powder

  • Perlindungan Matahari dengan SPF50

    Perlindungan cahaya matahari dengan kandungan SPF50

  • Selamat Digunakan

    Glowing DD tiada silikon dan Lipstick tiada plumbum menjadikan HOTSET ini sangat selamat digunakan

  • Tahan Lama

    Warna yang tahan lama untuk kekal kelihatan berseri

  • Jimat Masa

    Hanya dalam masa sepantas 5 saat untuk wajah kelihatan Glowing

Glowing DD Moist Cake + Magic Lipstick
Mudah dipakai
Dap dap sahaja!
Glowing dalam 5 saat

Kelebihan Glowing DD Moist Cake SPF 50+

MENUTUP CELA,PARUT JERAWAT DAN NODA HITAM DIWAJAH

MEMBUATKAN KULIT GLOWING SEPANTAS 5 SAAT

MEMBANTU MERAWAT KULIT WAJAH DENGAN KHASIAT MARULA OIL, JOJOBA OIL & VITAMIN E

Kelebihan Magic Lipstick with Organic Marula Oil

Tanpa Plumbum - Tidak menghitamkan bibir

Mesra wuduk – mudah dicuci dan ditanggalkan

Boleh digunakan sebagai eyeshadow dan pemerah pipi

Hanya 2 produk dalam hot set ini dah cukup untuk cantik & berseri seawal 5 minit! Tak percaya? Tengok video di bawah:"

Play Video

"Siapa yang patut grab set makeup Hot Set Nurraysa ni?"

Wanita bekerja yang inginkan daily makeup yang lebih simple, cepat & mudah dibersihkan untuk solat
Wanita yang tidak sempat bersiap tetapi still mahukan muka nampak glowing sepanjang hari dengan hanya 5 minit sahaja!
Wanita yang tercari cari set daily makeup yang selamat serta dalam masa yang sama boleh merawat masalah kulit wajah

Di antara testimoni mereka yang sudah percaya & suka Hot Set Nurraysa

Jangan risau, 2 produk dalam hot set kami selamat digunakan & diiktiraf jakim tau

Promosi Khas Daftar Member Nurraysa Percuma Hari Ini Dapatkan Harga Hot Set Dengan Diskaun 30%

Harga asal : RM127.00 SM/RM129.00 SS

Harga promosi : RM71.00 SM/RM75.00 SS

Harga jimat : RM56.00 SM / RM54.00 SS

Selain dapat diskaun, apa lagi kelebihan kalau jadi Dropship Nurraysa ni?

Komisyen + bonus unlimited!

Mudah, tak perlu uruskan stok..Semua HQ uruskan!

Dapat slip gaji, mudah nak apply loan rumah, kereta atas nama sendiri

Hati-hati! Nurraysa tidak mempunyai mana-mana akaun Shopee/Lazada.

Sebarang pembelian selain daripada HQ Nurraysa atau agent sah berdaftar, kami tidak bertanggungjawab atas sebarang permasalahan yang berlaku.”

" Isi form daftar member sekarang & dapatkan hot set Nurraysa pada harga RM XX saja!"
Pengakuan
error: Content is protected !!