Komen di Facebook Nurraysa atau hubungi pengedar Nurraysa yang terdekat untuk order.
New Color!
Glamorous Lipmatte
With Organic Marula Oil ( Berry Nude )

Glamorous Lipmatte Nurraysa with Organic Marula Oil, membuatkan bibir anda lebih segar dan cantik dengan tekstur yang matte dan warna yang lebih natural.

#Tona BARU

Glamorous Lipmatte Nurraysa ini didatangi dengan 1 warna yang pasti menggoda hati anda, iaitu Berry Nude sebagai penutup koleksi kepada 4 warna  sebelumnya.

Released November 2020
NEW COLOR!
Berry Nude
Released April 2021
#Mesra Wuduk

Seperti produk-produk Nurraysa yang lain, Glamorous Lipmatte Nurraysa ini masih mengekalkan  kelebihan mesra wuduk. Tak perlu lagi risau mekap tidak tanggal penuh untuk solat.

#Kandungan, Kelebihan, Cara Penggunaan

Apa yang istimewa dengan lipmatte Nurraysa?

Tekstur creamy

Tekstur yang lebih creamy yang membuatkan bibir lebih ringan, tidak melekit dan tahan lebih lama.

Matte finish & Warna Lebih Natural

Warna yang lebih natural membuatkan wajah tampil lebih segar dan menyerlah.

Melembapkan

Bibir lebih lembap dan tidak lagi kering.

Tiada lagi masalah bibir kering

Membantu mengatasi masalah bibir kering dan mengelupas.

Apa kata customer yang dah cuba Glamorous Lipmatte Ni?
Dah cuba, alhamdulillah suka sangat dengan texture lembut-moist dan warnanya yang pinkish.
Nas Husna
Facebook
Best sangat lipmatte Nurraysa ni sbb moist jer bila pakai. Bibir pon tak kering.
Ayu Yusniza
Facebook
Sebelum ni tak suka pakai lipmatte sebab macam gam. Tapi lipmatte Nurraysa ni rasa ringan sangat kat bibir, tak melekit, and wangi sedap sangat.
Shiera Murni Nsm
Facebook
Promosi sempena Pre-launch
Dapatkan sekarang

Pre Order Lipmatte Berry Nude dengan pengedar Nurraysa terdekat anda, atau contact kami untuk hubungkan anda dengan pengedar terdekat