Foundation Terbaik Nurraysa

Apa Ciri-ciri
Foundation Terbaik?

Ketahui ciri-ciri foundation yang terbaik dan sesuai untuk kulit wajah anda.

Susah nak pilih Foundation?

Semua wanita yang nak memiliki wajah yang glowing dan berseri mestilah cerewet dalam memilih bedak asas atau foundation. Tapi nak cari foundation yang terbaik untuk kulit wajah sendiri bukan mudah. Kita akan kongsikan dengan anda, apa ciri-ciri foundation yang terbaik sebagai rujukan.

Antara Ciri-Ciri Foundation Terbaik

Yang paling penting sebelum memilih foundation adalah kenali jenis kulit anda. Bukan semua jenis foundation boleh dipakai, tapi kena tahu foundation yang paling sesuai dengan kulit wajah anda.

Foundation terbaik juga boleh membantu menutup sebarang cela diwajah. Bukan sahaja boleh nampak glowing, malah kulit pon akan kelihatan clear.

chili-colors-cuisine-1194431

Kulit anda melekit-lekit sebab minyak? Kalau anda dah jumpa foundation yang terbaik untuk kulit anda, masalah kulit wajah yang berminyak tu pasti boleh dikurangkan.

Apa lagi ciri-ciri yang terbaik buat Muslimah diluar sana. Mestilah foundation yang mesra wuduk. Lagi-lagi kalau kita nak solat tu, kejap je kita boleh tanggalkan untuk solat. Lepas solat pon nk pakai dap dap je dah siap.

Antara Foundation Nurraysa Yang Sering Diguna Oleh Para Wanita

Glowing DD Moist Cake (Light)

Salah satu produk HOTSET di Nurraysa. Kegemaran ramai. Glowing DD Moist Cake Nurraysa Light hadir dengan warna yang sesuai untuk wanita yang berwajah….copywriting

Glowing DD Moist Cake (Medium)

Untuk wanita yang kulit wajahnya lebih…..mungkin boleh cuba Glowing DD Moist Cake Nurraysa Medium. Sesuai untuk kulit berminyak dan boleh hasilkan kulit yang lebih licin.

Glowing DD Moist Cake (Dark)

Warna ketiga merupakan foundation Glowing DD Moist Cake yang paling sesuai untuk…..copywriting.

Play Video

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Play Video

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Miliki Foundation Terbaik Nurraysa

Hubungi kami sekarang untuk harga promosi terkini dan sambungan ke ejen Nurraysa.

error: Content is protected !!