MI-RACLE CHOCO

UPGRADED FORMULA

KURUS & LANGSING HARI INI!

Idaman setiap wanita untuk dapatkan bentuk badan yang ideal walaupun anak dah 5 orang, badan masih macam anak dara.

Betul, ramai wanita yang ditinggalkan suami selepas beberapa tahun kahwin hanya semata-mata sebab isteri dah sama naik berat dengan usia.

Bukan tu saja, ramai yang sukar nak membuang dan masalah pelawasan, masih tak ambil berat. Hari ini, bab kesihatan dan kebersihan jangan ambil ringan.

Sebab tu Nurraysa nak bantu anda hari ini!

TAK PERCAYA?

Founder Nurraysa yang dulunya tak ambil apa-apa makanan tambahan boleh berubah jadi macam ni hanya dalam masa 2 bulan – 3 bulan sahaja. (Bergantung pada keberkesanan & konsisten cara pemakanan setiap individu)

HANYA DENGAN AMALKAN MINUM MI-RACLE CHOCO SAHAJA!

Ye, melakukan senaman tak dinafikan dapat memberi tambah nilai kepada penurunan berat badan

Tambah lagi dengan bahan-bahan eksklusif dalam Mi-racle Choco, tak perlu dah timbang setiap hari 

APA KELEBIHAN BAHAN TU SEMUA?

SESUAI UNTUK SAYA?

SLIDE GAMBAR BAWAH INI KE KANAN

SEMENTARA STOK MASIH ADA SEKARANG

ORDER SEKARANG SEBELUM TAK MUAT BAJU NANTI..

DISCLAIMER: Mi-racle Choco is a product made by Nurraysa to help the Customers to boost the burning process of the fat in their body. Although good faith efforts have been taken to preserve Customers confidentiality, Nurraysa makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Customers in time of using the product. The result of the Customers are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination. Result is varies depending on each individu.

PENAFIAN: Mi-racle Choco ialah satu produk yang dibuat oleh Nurraysa untuk membantu Pelanggan meningkatkan proses pembakaran lemak dalam badan dan pelawasan. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, Nurraysa tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Pelanggan dalam masa penggunaan produk ini. Hasil & kejayaan pelanggan juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad. Hasil ialah berbeza-beza bergantng kepada setiap individu.

© Copyright 2020 – Nurraysa Global Sdn Bhd

error: Content is protected !!