skip to Main Content
WhatsApp Image 2018-05-08 at 5.25.55 PM

Glowing DD Moist Cake

HARGA SEMENANJUNG
RM39
HARGA SABAH & SARAWAK
RM45

Fungsi

 • Gabungan Foundation + Concealer + Powder (3 dalam 1)
 • Mesra solat – mudah dicuci dan ditanggalkan
 • Tanpa silicon
 • SPF 50++
 • Free span
 • Terdapat dalam 3 tona warna (Light, Medium & Dark)
 • Penggunaan lama akan menampakkan kulit wajah lebih berseri
 • Kulit muka tidak bercapuk & tidak berminyak

 

Kandungan

Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Olus (Vegetable) Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Ascorbyl Tetralsopalmitate (Vitamin C), Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice.

Cara Penggunaan

Dap-dap sahaja kemudian ratakan ke seluruh wajah anda. Elakkan penggunaan secara sapuan untuk kesan lebih baik, lebih sekata dan span tidak cepat rosak kerana Glowing DD Moist Cake mempunyai concealer dan bersifat keras.

 

Tips:

 1. Untuk makeup tahan lama atau jenis kulit kering, gunakan Argan Whitening Moisturizer sebelum menggunakan Glowing DD Moist Cake.
 1. Untuk kulit berminyak, digalakkan menggunakan Mineral Loose Powder selepas Glowing DD Moist Cake kerana sifatnya yang boleh menyerap minyak.
 1. Untuk kulit sensitif, tidak boleh menggunakannya melebihi tempoh 5 jam dan mestilah cuci sebersihnya sebelum tidur. Disarankan juga gunakan Treatment Serum sebelum menggunakan Glowing DD Moist Cake.
 1. Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 5 jam, selepas 5 jam kena cuci.

 

Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu.

Jika kulit muka berminyak disebabkan guna bedak ini, ini kerana liang pori sebelum ini tersumbat. Jadi anda seharusnya cuci muka dengan betul sebelum menggunakan bedak

Back To Top