Agama

5 Langkah Khusyuk Di Dalam Solat

Alhamdulillah, kalau sekarang kita tengok ramai yang dah mula sedar yang mana solat tu penting dalam kehdiupan seharian kita. Solatlah yang jadi tiang untuk segalanya.

Marketing

Part 1: 14 Tips Berkesan Live di Facebook

Umumnya semua dah tahu tips marketing paling latest yang ramai orang bisnes gunakan sekarang iaitu Facebook Live. Marketing adalah buat orang nampak. Makin orang kenal

Makanan/Resepi

Resepi Pilihan: Sushi Homemade

Setelah sekian lama saya buat sushi ni, baru ada masa dan teringat nak share kat sini. Sebenarnya, nak buat sushi ni tader la susah sangat.

Bayi/Kanak-kanak

Tips Elak Bayi Dan Kanak-Kanak Tersedak Susu

Ramai yang menganggap bahawa masalah tersedak ini satu perkara yang boleh diambil ringan. Tahukah anda bahawa tersedak ini sangat sinonim apabila ia kebanyakannya berlaku terhadap