Kelebihan Produk Nurraysa

Kelebihan Miracle Two Way Cake Powder with Marula Oil

Apa kelebihan Two Way Cake Nurraysa ni? Two way cake adalah pilihan yang tepat dan sangat praktikal apabila uolls ingin hasil coverage yang lebih tinggi daripada compact powder atau loose powder. Uolls tidak perlu mengaplikasikan face base sebelum menggunakan bedak two way cake ini kerana sudah mengandungi foundation di dalamnya. Ok, apa tunggu lagi. Boleh …

Kelebihan Miracle Two Way Cake Powder with Marula Oil Read More »

5 Kelebihan Body Scrub

Membuang sel kulit mati Kulit tubuh kita ni kalau nak tahu, boleh menghasilkan 50,000 sel kulit mati setiap minit. Fuh, banyak giler. Dan untuk mencegah sel kulit mati dari menyumbatkan liang pori, maka sesuailah rawatan body scrub dan lulur ini untuk mencegah ia menempel terus pada kulit tubuh. Jika tidak dibersihkan sebetulnya, kulit akan nampak …

5 Kelebihan Body Scrub Read More »

Kulit Kombinasi Paling Sesuai Pakai Produk Apa?

KULIT KOMBINASI SESUAI PAKAI PRODUK APA?   Admin suka lihat individu yang memiliki kulit wajah besih flawless, tidak kira lelaki mahupun perempuan. Tetapi individu yang mempunyai masalah kulit kombinasi berminyak dan kering dalam masa yang sama memang mengharukan. Anda tidak boleh menggunakan produk sesuka hati, silap hari bulan keluar pula jerawat seketul dua ketul di …

Kulit Kombinasi Paling Sesuai Pakai Produk Apa? Read More »

Dapatkan Kulit Yang Cantik, Anjal Dan Gebu Dengan Kombinasi Vitamin Yang Tepat

VITAMIN UNTUK KULIT YANG CANTIK   Setiap wanita mengimpikan kulit yang kelihatan anjal, cantik dan gebu. Apatah lagi, sekiranya sering dipuji oleh rakan-rakan ataupun suami. Vitamin kecantikan adalah antara salah satu cara untuk mencantikkan kulit anda, bermula dari dalam sehingga luaran selain mengamalkan gaya hidup yang sihat dan amalan pemakanan seimbang. Jom ketahui rahsia kombinasi vitamin …

Dapatkan Kulit Yang Cantik, Anjal Dan Gebu Dengan Kombinasi Vitamin Yang Tepat Read More »

Kelebihan Produk Nurraysa: Miracle Whitening Spray

KELEBIHAN MIRACLE WHITENING SPRAY Miracle whitening spray biasanya berbentuk cecair yang mampu memperelokkan keadaan kulit muka kita, membuat kulit muka semakin cerah, segar dan sentiasa hidrasi. Penggunaan miracle whitening spray pada kulit jenis berminyak dan kulit kombinasi mampu membantu mengurangkan minyak berlebihan dan seterusnya mengawal pori pada kulit wajah agar tidak kelihatan terbuka. Manakala, whitening …

Kelebihan Produk Nurraysa: Miracle Whitening Spray Read More »

Tips Memilih Make Up Remover Mengikut Jenis Kulit

Tips Memilih Make Up Remover    Membersihkan wajah selepas seharian beraktiviti adalah kewajipan. Jika tidak, bekas makeup dan kotoran akan menyumbat liang-liang pori kita sehingga membuat wajah berjerawat dan banyak masalah kulit lain. Apakah membersihkan wajah dari makeup hanya cukup dengan sabun pencuci wajah? Hmm, untuk pembersihan sempurna memang diperlukan produk pembersihan makeup khusus yang …

Tips Memilih Make Up Remover Mengikut Jenis Kulit Read More »

Cara Mencuci Muka Dengan Betul Dan Berkesan

Cara Mencuci Muka Dengan Betul Dan Berkesan   Mencuci muka dapat mengembalikan kesegaran pada kulit kita, lebih-lebih lagi selepas anda terdedah dengan persekitaran luar yang mengandungi habuk kotoran. Contohnya, anda pulang dari kerja dan melakukan aktiviti yang mendedahkan anda kepada persekitaran kurang bersih. Dengan mencuci muka, anda juga dapat menghilangkan jerawat dan mencegah penumbuhan jerawat. …

Cara Mencuci Muka Dengan Betul Dan Berkesan Read More »

Jom Segarkan Kulit Wajah dengan Whitening Spray !

JOM SEGARKAN KULIT MUKA DENGAN WHITENING SPRAY !     Wah tak perlu pakai semua produk skincare pun kulit wajah boleh maintain segar tau ! Hari-hari buat pelbagai aktiviti pun still segar apa rahsia ni?   Haa.. sebenarnya tak ada rahsia apa-apa pun. Cukup dengan spray kan je Miracle Whitening Spray Nurraysa ke seluruh wajah …

Jom Segarkan Kulit Wajah dengan Whitening Spray ! Read More »