5 Rahsia Makan Banyak Raya Ni Tak Gem0k

Makan Raya Banyak2 Confirm Tak Gemuk!?   Selalu bila raya, lepas makan pagi tu je terus timbang dan cek berat badan. Tak cukup tu. Makan tengah hari, minum petang pula nak timbang lagi. Penat menimbang dari penat makan je tu hehe. Senang kata, setiap masalah nak naik penimbang tu 😅   Siapa pernah alami situasi macam […]

Lepak Mamak Masa PKP? Miracle Choco Kan Ada

Rindu Lepak Mamak? Tak Perlu Risau Dah Sebab Miracle Choco Kat Rumah Boleh Buat.. Ye betul, time PKP nilah mengidam teh tarik mamak, nak lepak mamak. Alah macam lagu tu, “nak ke tak nak lepak mamak?” Okay taklah, gurau je 😅.  Nurraysa Lovers mesti tahu ada kesan sampingan bila lepak mamak & apa jadi pada […]

MAHUKAN MEKAP TAHAN LAMA DAN TAK BERCAPUK? STEP NO 4 PALING PENTING…!

Wanita dan mekap tak dapat dipisahkan! Sifat wanita yang ingin kelihatan cantik memang tidak dapat dinafikan lagi namun keadaan wajah yang berminyak dan mudah berpeluh menyebabkan mekap kita tidak tahan lama dan bercapuk! Sampai kena berkali kali touch up untuk pastikan mekap tak cair dek peluh! Jadi, pada kali ini admin kongsikan antara tips step […]

4 LANGKAH DOUBLE CLEANSING

Nurraysa-4-Langkah-Mudah

Kaedah ini disarankan untuk dilakukan pada waktu malam hari terutamanya pada yang bekerja pada siang hari yang mana kaedah ini digunakan untuk cuci sebersihnya mekap, sunscreen serta segala kekotoran yang melekat termasuk asap, debu dan peluh yang melekat pada wajah ketika kita bekerja! Jom ikut 4 langkah mudah seperti yang berikut: #1 Pakai oil based […]

Pemakaian Wangian Di Hari Raya

Sempena Aidilfitri yang bakal menjelma sudah semestinya memakai minyak wangi menjadi suatu kemestian. Maklumlah nak jumpa sanak-saudara sahabat-handai, rakan taulan. Mesti nak kelihatan berseri-seri, cantik, segak, tampan. Tapi tak lengkap jika tidak dengan berwangi-wangian. Bayangkan baju cantik, tapi badan berbau, rosak mood raya nanti Bahagian kulit yang harus disapu semestinya pergelangan tangan dan leher kerana […]

Promosi Kurma Viral Nurraysa

SET KURMA VIRAL NURRAYSA   Bulan Ramadhan makin menghampiri, kurma antara makanan sunnah wajib ada di atas meja makan rumah masing-masing. So jangan lepaskan peluang untuk beli set kurma Nurraysa ini untuk bulan puasa yang akan tiba tidak lama lagi.   Boleh dapat pahala tau dengan sekotak kurma yang dihadiahkan kepada keluarga yang lain. Selain […]

Rahsia Mudah Untuk Kulit Nampak Glowing

RAHSIA MUDAH UNTUK KULIT NAMPAK GLOWING    Siapa nak tahu rahsia untuk dapatkan kulit muka nampak glowing? Pastinya semua wanita ingin dapatkan kulit muka yang glowing kan? Tak perlu ke spa,  membelanjakan banyak duit pada produk mahal, atau menukar rutin kecantikan anda untuk dapatkan kulit yang cantik. Kami kongsikan rahsia mudah untuk dapat kulit yang ‘glowing’. […]

Magical Set Boleh Buatkan Anda Nampak Natural Beauty? Betul Ke?

MAGICAL SET MEMANG BEST ! Wah ! Wah ! Apa yang best sangat tu ? Aha, meh sini admin nak kongsikan sikit untuk anda antara combo lain yang ada untuk bulan Mac ni kita panggil MAGICAL SET. Ini bukan silap mata tapi inilah set yang boleh buatkan anda bertukar menjadi ahli silap mata? Eh, eh […]

Set Nurraysa Paling Hot !

SET COMBO PALING HOT !   Apa yang hot sangat ni ? Haa kalau uolls yang belum tahu, sekarangkan Nurraysa tengah promosi Kempen Combo March 2018 tau. Kalau tengok semua combo, rasa nak beli semua. Tapi, untuk hari ni admin nak bagitau uolls antara combo yang paling paling hot of course lah combo Glowing DD […]