Kelebihan Pearl Magic Lipstick

Semua perempuan memang suka pakai lipstick. Betul tak? Pemilihan lipstik mestilah sesuai dan selamat digunakan. Jadi, saya suggest kan pada anda, guna lah PEARL MAGIC LIPSTICK Nurraysa kerana ia mempunyai banyak kelebihan. Ramai yang tidak tahu kebanyakkan lipstick mempunyai plumbum yang akan menghitamkan bibir tapi berlainan dengan Pearl Magic Lipstick Nurraysa ni. Sebab apa? Sebab […]

Kelebihan Set Make Up Nurraysa

Kalau korang nak keluar berjalan ke pergi mana-mana ke mesti nak nampak cantik menawankan ? Tapi takut dah bersolek siap-siap leceh pulak nak cuci untuk solat semua. Jangan risau, SET MAKEUP NURRAYSA dapat membantu anda Set makeup Nurraysa ni sangat senang & mudah digunakan. Bila pakai nampak natural je. Tak terlu terang dan tak terlalu over. Sangat […]

Kelebihan Flawless Mineral Loose Powder

Kalau nak tau Mineral Loose Powder ni sangatlah sesuai dipakai bersama Glowing DD Moist Cake. Sebab apa? Sebabnya Mineral Loose Powder ni teksturnya lebih halus. Sangat lah best bila dah apply. Muka pun rasa ringan dan selesa je. Tambah pula boleh cover lubang-lubang jerawat yang kecik-kecik tu. Nampak lebih flawless. Bukan itu sahaja yang bestnya […]

Kelebihan Perfect Long Lash Mascara

Tanya je pasal Mascara dekat wanita-wanita diluar sana siapa je yang tak kenal dengan Mascara kan? Tiap kali nak makeup yang simple ke heavy ke memang benda wajib la nak pakai. Baru naik sikit seri wajah. Boleh nampak bulu mata lentik dari jauh lagi. So, uolls semua jangan tak tahu pulak yang Nurraysa juga ada […]

VHerb, Jamu Untuk Memelihara Kesihatan Wanita

BAHAN-BAHAN: 1. Rhizome Curcuma Domestica (Ubi Kunyit) + Membantu mengurangkan sakit semasa period+ Mengaktifkan metabolisme lemak dan membantu menurunkan berat badan+ Melancarkan alirah darah dalam badan+ Membantu proses penghadaman dan mengurangkan gas dalam perut+Bertindak sebagai antioksida, iaitu melambatkan proses penuaan 2. Radix Labisia Pumila (Akar Kacip Fatimah) + Memantapkan tisu yang memerlukan hormon estrogen+ Melewatkan proses penuaan+ […]

Kelebihan Glowing DD Moist Cake

Kenapa orang cakap Glowing DD Moist Cake Nurraysa ni best sangat? Nak tahu apa yang best? Meh admin nak share sikit, Glowing DD Moist Cake ni merupakan bedak 3 in 1 yang mana ia mengandungi Foundation + Powder + Concealer yang boleh menutup cela dan buat kulit lebih glowing. Ramai wanita idamkan kulit yang glowing […]

Manfaat Menggunakan Organic Body Wash Nurraysa

Nurraysa Organic Body Wash Sabun mandian yang mampu menjadikan kulit anda putih, licin dan lembut bak sutera. Fenomena Putih Gebu, Fenomena KulitLicin, Fenomena Cun Melecun. Bahan semulajadi, mesra wuduk dan juga tanpa silikon.  Produk Nurraysa lengkap tersedia dari hujung rambut hingga ke hujung kaki demi memenuhi keinginan anda yang nak kelihatan anggun sentiasa. Siapa cakap Body Wash keluaran Nurraysa ni untuk kegunaan […]

Kelebihan Berus Makeup Nurraysa

Berus ni ditempah khas dan diperbuat dari bulu BASF, ia sangatlah lembut. Bila apply memang sangat senang, eyeshadow dan foundation yang kita guna tu akan melekat dan smooth je bila kita gunakan berus Nurraysa ni uolls. Mesti muka akan nampak lagi flawless ala-ala princess. Kualitinya seakan -akan guna dari bulu haiwan seperti kuda atau pony. […]

Cara Shampoo Rambut Yang Betul

Anda sebenarnya mungkin tidak tahu cara mencuci rambut dengan betul. Dengan menggunakan teknik yang betul, anda boleh membawa perubahan yang besar kepada kesihatan dan kekilatan rambut anda. Tetapi, jika anda melakukan kesalahan, anda boleh merosakkan rambut kesayangan anda tanpa anda menyedarinya. Di sini ingin admin kongsikan tips tentang cara yang betul Mulakan dengan membilas Rambut […]