Kisah Kejayaan: Dapat Tunaikan Hasrat Membeli Rumah

Dalam keadaan ekonomi sekarang ni, kalau ikutkan walaupun kita dah mempunyai pekerjaan namun kadangkala masih tidak mampu untuk tampung keseluruhan perbelanjaan rumah. Lagi-lagi bila ada anak yang ramai. Nak taknak kita sendiri akan rasa yang kita perlubuat sesuatu untuk meningkatkan lagi ekonomi keluarga.

So, inilah sebenarnya peluang atau pun platform yang terbuka untuk anda diluar sana untuk melakukan perubahan itu. Admin tak cakap kosong sebab ramai dah ahli Team Nurraysa yang sudah berjaya. Antaranya Stokis Sue Ezza Aziz ini. Alhamdulillah impiannya untuk jadi Stokis pada tahun 2017 juga tercapai.

Jom kita ikuti sedikit kisah kejayaan Stokis Sue Ezza ni 🙂

Pada mulanya, dalam bulan Jun 2016 Stokis Sue Ezza Aziz menyertai Team Nurraysa hanyalah sebagai Agent yang bermodalkan RM400. Walaupun sudah bekerja, tetapi duit hanya cukup-cukup sampai akhir bulan sahaja. Akibat daripada kos sara hidup yang tinggi, beliau terpaksa melupakan keinginannya untuk membeli rumah kerana tidak mampu untuk membayar deposit.

Selepas itu beliau mengambil langkah dengan membuat tindakan yang betul iaitu menyertai Team Nurraysa dan  Alhamdulillah hasil usaha dan berkat kesabarannya, selepas 6 bulan join Team Nurraysa beliau mampu untuk membeli rumah yang jauh lebih baik daripada rumah yang diingini sebelum ini.

Segala duit booking rumah yang digunakan juga adalah 100% hasil daripada keuntunggannya dalam menjual produk Nurraysa. Dan kejayaan demi kejayaan dikecapi oleh Stokis Sue Ezza ini apabila incomenya tiap bulan sudah mencecah 4 angka dan kini tahun 2017 sudah pun menjadi Stokis Nurraysa.

Benarlah kata mereka yang lain, rezeki tu ada di mana-mana. Yang penting diri sendiri yang kena ada inisiatif untuk bertindak. Sebab kejayaan tidak akan datang bergolek. Kena ada tindakan dan usaha kemudian InsyaAllah kejayaan yang akan datang.

Kepada anda diluar sana, rebutlah peluang yang ada untuk lakukan perubahan dalam hidup. Jangan risau kalau anda tidak tahu tentang bisnes ini. Bila anda join, InsyaAllah akan ada mentor & ahli team lain yang guide & support anda sehingga berjaya. Just follow apa yang diajar kemudian kecapilah kejayaan yang membahagikan 😉