Kisah Kejayaan: Gagal Sekali Tidak Bermakna Akan Gagal Selamanya

Kisah kejayaan kali ini adalah tentang Stokis Sue Ana. Betullah kata orang dalam hidup ni jangan cepat mengalah. Gagal sekali bukanlah bermakna kita akan gagal selama-lamanya. Ini apa yang berlaku dalam kehidupan Stokis Sue Ana sendiri dalam menggapai kejayaannya dalam team Nurraysa.

Apa yang penting, bertindak, berani mencuba dan jangan berputus asa. Stokis Sue Ana ini pada mulanya hanyalah seorang suri rumah sepenuh masa selepas mengambil keputusan berhenti kerja untuk menjaga dua orang cahaya mata. Selepas berhenti kerja, beliau tidak ada pendapatan bulanan seperti sebelum ni. Semua perbelanjaan 100% mengharapkan pendapatan suami.

Walau bagaimanapun, Stokis ini rasa bersalah kerana tidak dapat membantu suaminya, jadi beliau mengambil keputusan untuk join team Nurraysa hasil daripada melihat kakak & adik iparnya yang jadi Agent dan Dropship Nurraysa.

Pada mulanya, Stokis Sue Ana sangat berat untuk buat keputusan join bisnes sebegini kerana pengalamannya yang join bisnes sebelum ini tidak menjadi. Tapi, ada satu semangat dalam dirinya yang membuatkannya ingin mencuba dan berminat dengan produk Nurraysa lalu beliau pun join juga dengan hanya menjadi Dropship. Baru 3 hari menjadi Dropship, belum pun start menjual produk beliau berani untuk mencuba dengan uograde sebagai Agent.

Alhamdulillah, walaupun awalnya susah untuk dapatkan customer tapi berkat usaha dan tidak cepat berputusa asa lama-kelamaan customer semakin ramai dan seorang demi seorang customer berminat nak jadi Dropship. Sales pun makin lama makin laju. Yang mana anak buahnya jadi Dropship beliau ajak untuk upgrade jadi Agent. Tidak lama selepas itu, Sue Ana pun ambik keputusan upgrade menjadi Stokis sehinggalah sekarang ni beliau sudah pun mempunyai seramai 13 orang Agent dan 23 Dropship yang hebat-hebat.

Antara kejayaannya yang lain adalah beliau telah pun mempunyai simpanan stock sebanyak 10k, pendapatan sebulan 3k dan juga dapat membantu meringankan beban suami dan mak ayah. Alhamdulillah.

Ramai yang sudah berjaya bersama Team Nurraysa. Anda di luar sana bagaimana pula? Jom cepat join J Buangkan perasaan ragu-ragu kita. Mulakan langkah segera. FAST ACTION, FAST RESULT.

So, tunggu apa lagi ? Kepada anda yang berminat untuk mengambil peluang ini, jom cepat laju-laju WhatsApp kami untuk daftar sebagai Pengedar yang sah bagi Nurraysa ke www.wasap.my/0109585565 untuk maklumat lebih lajut. Kami sedia membantu anda sehingga berjaya.