Kisah Kejayaan : Restock Lebih 18 Ribu !

KISAH KEJAYAAN : RESTOCK LEBIH 18 RIBU !

 

Alhamdulillah, sudah ramai yang berjaya apabila bersama Team Nurraysa.

 

Bukan setakat dapat menjana income sahaja, malah ilmu berbisnes pun boleh dapat secara percuma daripada ahli team yang lain. Ahli-ahli team akan membantu awak sehingga berjaya 

 

Dengan itu dapatlah meringankan beban dan membantu keadaan ekonomi keluarga juga. Ini apa yang terjadi kepada Stokis kami yang bernama Siti Masnah Ahmad Shaarani yang mana kehidupannya mula berubah setelah bertemu dengan founder Nurraysa sendiri Puan Nur Aini Zulkepeli.

 

Sejak dari situ, Stokis Siti mula berjinak dengan perniagaan Nurraysa. Tambahan pula, kehidupannya sebagai ibu tunggal yang tidak mempunyai pendapatan tetap sangatlah membantunya dalam menjana pendapatan. Hasil berkat usahanya yang tidak cepat mudah berputus asa dan tunjuk ajar daripada Monster Stokisnya akhirnya kini beliau sudah berjaya capai restock melebihi 18 ribu.

 

Bukan itu sahaja, dalam kejayaannya juga telah menunjukkan bahawa ilmu itu sangat penting. Apa-apa ilmu yang beliau perolehi telah membuatkan beliau buktikannya dengan bangkit semula menjadi manusia yang luar biasa. Kegagalan dan Big Why beliau juga telah membuatkan beliau bangkit semuladengan kuasa berganda.

 

Hasilnya, anda boleh nampak sendiri di mana beliau telah dapat capai impian restock lebih 18k dan mempunyai agent hampir 20 orang. Dalam pada masa yang sama juga beliau telah membantu ramai suri rumah diluar sana. Hal ini kerana semua orang berhak berjaya dan bahagia dalam kehidupan. Cumanya tindakan pantas anda semua penetu hari esok.

 

Jadi mahu tunggu apa lagi? Inilah peluang anda untuk berjaya dalam mengubah ekonomi kehidupan. Sertailah team Nurraysa dengan mendaftar sebagai Drosphip/ Agent/ Stokis sekarang juga dengan WhatsApp ke www.wasap.my/0136665554 . InsyaAllah kami akan bantu anda sehingga berjaya.