Magical Set Boleh Buatkan Anda Nampak Natural Beauty? Betul Ke?

MAGICAL SET MEMANG BEST !

Wah ! Wah ! Apa yang best sangat tu ? Aha, meh sini admin nak kongsikan sikit untuk anda antara combo lain yang ada untuk bulan Mac ni kita panggil MAGICAL SET. Ini bukan silap mata tapi inilah set yang boleh buatkan anda bertukar menjadi ahli silap mata? Eh, eh apa maksudnya tu ?

Haa.. kalau korang jenis yang memang nak makeup simple-simple dan nak cepat, MAGICAL SET ni memang sangat membantu. Hanya menggunakan tiga produk sahaja dah boleh buatkan anda nampak natural beauty. Tak percaya? Kalau tak percaya kena cuba lah dulu. Boleh tengok hasilnya best ke best. Hehehe.

Dalam set ni korang akan dapat tiga produk iaitu Glowing DD Moist Cake, Pearl Magic Lipstick dan juga Perfect Long Lash Mascara. Hanya dengan menggunakan tiga ni dah boleh nampak cantik dan flawless tau. Tak perlu banyak banyak produk pun. Glowing DD Moist Cake tu memang dah 3 in 1 di gandingkan pula dengan Lipstick dan Mascara. Sangat best.

Satu set ni anda boleh dapatkan dengan harga RM 92.90 SM/ RM 98.90 SS sahaja! Murah ke murah? Dengan harga tersebut anda boleh dapatkan tiga produk sekali. Jadi tunggu apa lagi ? Jom jom cepat WhatsApp laju-laju di 010-958 5655 untuk order!