4 Tips Memilih Minyak Wangi Yang Sesuai

4 TIPS MEMILIH MINYAK WANGI YANG SESUAI

 

Hai jumpa lagi kita dalam entry kali ni. Admin tahu setiap orang mesti ada minyak wangi kesukaan masing-masing kan? Tapi bagi yang belum ada dan teringin untuk cuba, mesti pening nak fikir minyak wangi yang mana sesuai untuk diri anda kan? Macam mana nak pilih minyak wangi yang sesuai? Nak tahu jom kita tengok 4 Tips Pemilihan Minyak Wangi di bawah ini 🙂

 

 

 

TIPS 1: CUBA HARUMAN YANG DISEMBUR PADA KERTAS DAHULU

  • Cuba haruman yang disembur pada kertas terlebih dahulu. Hidunya beberapa kali namun jangan sehingga menyentuh hidung. Apabila wangian tersentuh kulit, ia akan menganggu aroma wangian lain.

 

 

TIPS 2: JANGAN TERLALU MENGAMBIL NAFAS YANG DALAM

  • Jangan terlalu mengambil nafas yang dalam ketika menghidunya. Lakukan sambil lalu kemudian amatinya beberapa ketika. Apabila anda sudah pasti dengan sesuatu haruman, barulah anda menyemburnya pada kulit, yakni di pergelangan tangan.

 

 

TIPS 3: ELAKKAN MENGGOSOK-GOSOK DENGAN KUAT

  • Elakkan menggosok wangian tersebut terlalu kuat, ia akan menganggu aroma sebenar wangian.

 

 

TIPS 4: MINTA HARUMAN SAMPEL

  • Anda juga boleh meminta haruman sampel untuk dibawa pulang. Semburkan wangian itu pada waktu pagi dan biarkan sepanjang hari, jika sepanjang hari itu anda selesa dan suka dengan aromanya maka tibalah masa untuk membeli.

 

 

 

Nak tahu minyak wangi apa yang best sekali ? Ha… cubalah minyak wangi keluaran terbaru Nurraysa iaitu Inspired by Flora. Bau yang sangat wangi dan best sangat. Tahan lama sehingga 8 jam. Bukan tu je tau, ia juga boleh dibawa solat. Best ke best?

 

Kalau berminat boleh order sekarang dengan WhatsApp kami di 013-666 5554 untuk order. Jangan lepaskan peluang anda tau sebabnya minyak wangi terbaru ni limited. Cepat grab sebelum menyesal.