Atasi Kulit Berminyak Dengan Mineral Loose Powder

ATASI KULIT BERMINYAK DENGAN MINERAL LOOSE POWDER

 

Sentuhan makeup yang baik dapat membantu perubahan penampilan diri seseorang kelihatan lebih cantik. Selain daripada cantik, teknik makeup yang betul juga dapat membuatkan seseorang nampak lebih muda.

Untuk mendapatkan hasil makeup yang cantik, pemilihan produk-prduk kecantikan perlulah bersesuaian dengan kulit muka dan selesa ketika memakainya supaya penampilan di wajah akan nampak lebih flawless tanpa cacat cela.

Salah satu kunci untuk menghasilkan hasil makeup yang flawless dan nampak sempurna adalah dengan pemakaian Flawless Mineral Loose Powder Nurraysa. Teksturnya yang lebih ringan dan halus mampu menyerap minyak di kulit wajah dengan lebih baik.

Kebiasaannya, Loose Powder ini disarankan kepada mereka yang mengalami kulit wajah yang berminyak. Fungsi Loose Powder ini adalah untuk “mengunci” foundation agar lebih lama kerana dapat menyerap minyak di wajah. Disebabkan itu bagi mereka yang jenis kulit berminyak anda boleh atasinya dengan memakai Mineral Loose Powder agar lebih selesa dan lebih flawless.

Cara mengaplikasikannya cukup senang dan mudah di mana anda hanya perlu dap dap kan sahaja ke seluruh wajah anda. Ini kerana Nurraysa Flawless Mineral Loose Powder didatangkan dalam bekas yang disertakan sekali spannya dan bentuknya lebih kecil sedikit berbanding loose powder yang lain supaya senang dan mudah dibawa kemana-mana sahaja.

Sangat best tau #FLAWLESSMINERALLOOSEPOWDERNURRAYSA ni. Mudah sangat nak apply kannya. Sangat sesuai bagi anda yang kulitnya jenis berminyak. Apa tunggu lagi? Order sekarang dengan WhatsApp kami di 013-666 5554.