Duit Raya Time PKP? Dari Rumah Jer?


Buat Duit Raya Ketika Ber-Cov19 Ni?

Buat duit raya kat duduk rumah je secara online walaupun berkurung masa PKP ni ?

Tipulah kata kalau Mak Cik Kiah (bukan nama sebenar) goyang kaki pun boleh buat duit raya di rumah? Mak Cik Kiah dulu pun tak pandai gajet-gajet ni, inikan pula nak buat duit secara online! Mana mungkin?

Ye, mana mungkin Mak Cik Kiah boleh kalau tak amalkan

 

5 STEP BUAT DUIT RAYA INI!

 1. Goyang Kaki Duduk Rumah Dengan Sihat?

Sebelum apa-apa, suka nak bagitahu pada anda hari ini yang pengedar Nurraysa seronok bersaing secara sihat di rumah masing-masing dan sedang buat duit raya semasa PKP ini!

Terbaik ke sangat terbaik? Itulah, mereka ni tak pernah penat walaupun dah nak dekat ramadhan ni. Mereka bukan goyang kaki sangatlah sebab penat packing parcel order Nurraysa Lovers niJadi? Nak juga nak buat duit raya semasa PKP ni? Teruskan baca sampai habis.

Cuma admin nak pesan 1, duduk rumah tu jangan lupa untuk amalkan basuh tangan 20 saat macam Nad di bawah ni 👇

2. 5-6 angka sales dalam masa sebulan?

Dah tak sempat nak goyang kaki, paling sihat persaingan pengedar Nurraysa ni terbukti sampaikan ada yang capai RM231k sebulan pada April 2020 ini semata-mata sebab nak buat duit raya dari rumah demi keluarga tercinta! Hebat ke hebat? Semangat yang kuat mereka ni admin tak boleh nak tepis dah tau, amazing!

buat duit raya

3. Social Distancing takde masalah?

buat duit raya 2

Social Distancing? Apa tu? Mereka kat atas tu tak ada social distancing sangat pun waktu buat duit raya semasa PKP ni! Mana taknya, Founder Nurraysa, Puan Nur Aini Zolkepeli pun gigih untuk spent time dan sukarela nak bantu isu-isu pengedar Nurraysa yang ramai ni.

Monster Stokis (NBA) Nurraysa lagi best, setiap pagi ada sesi Zoom bersama Founder! Wow!  Takde istilah social distancing dalam Nurraysa secara virtual ni. Hari-hari boleh sama-sama buat duit raya semasa PKP, tak ada masalah sis.

4. Raya boleh belanja sakan!

Raya di rumah je tahun ini? Betul ke? InshaAllah kita tunggu apa Perdana Menteri kita akan umumkan nanti. Tapi apa yang penting, kita bersedia dulu awal-awal hanya dengan buat duit raya semasa PKP ini.

Raya bukan makan belanja RM100 je dik non! Banyak sangatttt nak kena belanja. Beli baju raya mak, adik lagi. Kerepek raya lagi. Mana nak beli ayam lagi buat rendang. Tak perlu fikir panjang, baca bawah ini 👇!

5. Tak perlu buat bisnes!

Aik, macam mana nak buat duit dari rumah kalau tak buat bisnes? Iye, tak perlu buat bisnes sendiri! Nurraysa dah sediakan bisnes untuk anda, tinggal anda jadi rakan kongsi Nurraysa je.

Macam mana nak jadi rakan kongsi Nurraysa? Klik je link ni>>>> Saya Nak Buat Duit Raya dan InshaAllah semua bahan marketing HQ dah sediakan. Tinggal anda buat TINDAKAN jerrr.

Best lagi lagiiiii bila sekarang ada promosi jadi Ejen..

Ingat tau, lambat nanti full quota, admin tak bertanggungjawab! Jumpa anda di link Saya Nak Buat Duit Raya !