Kelebihan Glowing DD Moist Cake


Kenapa orang cakap Glowing DD Moist Cake Nurraysa ni best sangat? Nak tahu apa yang best? Meh admin nak share sikit,

Glowing DD Moist Cake ni merupakan bedak 3 in 1 yang mana ia mengandungi Foundation + Powder + Concealer yang boleh menutup cela dan buat kulit lebih glowing.

Ramai wanita idamkan kulit yang glowing dan berseri-seri kan?
Apa kata anda guna #GlowingDDMoistCake. Dap dap je dah cantik

Bedak ini juga mesra wudhuk tapi kami lebih sarankan anda gunakan bersama Fast Clean Eye Makeup Remover supaya wajah anda bersih dan lembap. Lepas tu boleh ambil wuduk seperti biasa.

Apa yang best, bedak ni mesra solat. Bermaksud, bila anda dah siap ambil wuduk then nak rush, makeup siap-siap lepas tu solat seperti biasa.

Bestkan? Rugi betul siapa yang belum cuba. Lagi lah rugi kalau tak grab cepat-cepat? Nak order boleh terus WhatsApp di www.wasap.my/0109585565 .