Kelebihan Shining Mineral Blusher

KELEBIHAN SHINING MINERAL BLUSHER

 

Blusher adalah salah satu tools makeup yang boleh membuatkan muka kita berseri-seri dan cantik. Tanpa blusher, wajah kita seperti kekurangan sesuatu. Betul tak?

 

Kalau anda smeua nak tahu, Shining Mineral Blusher  Nurraysa ni mengandungi kolagen yang membantu merawat kulit dan tidak mengandungi plumbum yang boleh menghitamkan kulit muka. Jadi, ia sanagtlah selamat untuk digunakan. Bukan sahaja boleh cantik tetapi juga boleh merawat kulit tau. 2 in 1 terus.

 

 

Siapa yang sukakan blusher yang tak terlalu heavy, makeup yang ringkas, sangat sesuai pakai blusher ni. Sebab apa? Sebabnya warna untuk Shining Mineral Blusher ni tidak terlalu terang, warnanya soft je.  Selain tu, blusher ni boleh jadi eyeshadow jugak tau. Ramai dah pengguna-pengguna kami applykan blusher ni sebagai eyeshadow. Jimat pon jimat.  ???

 

Jangan anda tak tahu, saiz Mineral Blusher Nurraysa ni pon sangat sesuai untuk di bawa ke mana-mana. Jadi, senang je nak simpan dalam handbag masing-masing. Hehe. Bestkan ?

 

Apa?? Ada yang tak percaya ? Takpe, takpe saya boleh buktikan dengan testimoni-testimoni di bawah ni;

 

 

Nak order ? Jom cepat WhatsApp kami di  www.wasap.my/0136665554 atau inginkan maklumat lebih lanjut boleh juga klik link ni –> #SHININGMINERALBLUSHER