Kisah Kejayaan: Kedudukan Ekonomi Semakin Kukuh Selepas Join Nurraysa

KISAH KEJAYAAN: 

KEDUDUKAN EKONOMI SEMAKIN KUKUH SELEPAS JOIN NURRAYSA

 

Dari ZERO duit dalam bank sekarang dah ada income sendiri selepas join Team Nurraysa!

 

Alhamdulillah, kalau sebelum ni Siti Norashikin Razali hanyalah seorang suri rumah yang tiada pendapatan sendiri tetapi kini selepas join Team Nurraysa beliau sudah mampu menjana income sendiri. Pada awalnya Agent Norashikin memang minat dengan business tapi buntu untuk memilih business apa yang mampu mengubah kehidupannya di samping tiada ilmu tentang business.

 

Dengan niatnya yang ingin mengubah ekonomi keluarga dan disusuli dengan tindakan, beliau jadikan Business Nurraysa sebagai paltform terbaik untuk mulakan business dan menjana income sendiri. Bermula sebagai dropship selepas sehari satu demi satu rezeki masuk dan beliau memutuskan untuk upgrade sebagai Agent. Kalau dulu dalam bank zero, kosong tak ada duit tapi kini dah ada income sendiri.

 

Berkat usahanya juga telah membuatkan ekonomi keluarganya semakin kukuh. Tiada lagi masalah kewangan. Jika sebelum join tak ada ilmu tapi sekarang atas support dan guide daripada mentor Nurraysa beliau sudah tahu tentang selok-belok perniagaan. Sekarang ilmu yang ada, dikongsikan pula kepada dropship di bawahnya sekaligus dapat membantu mereka jana pendapatan.

 

Betullah kata orang, di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Cuma diri kita sendiri je nak atau tidak. Sebab yang dapat mengubah hidup kita bukan orang lain tetapi diri sendiri. Jadi tunggu apa lagi? Takkan nak tengok orang lain je yang berjaya?

 

WhatsApp kami laju-laju untuk mendaftar sebagai DROPSHIP/AGENT/STOKIS ke www.wasap.my/0136665554 . Kami akan bantu anda sehingga berjaya, InsyaAllah. Income dapat, Ilmu free pun dapat tau !