Kenali Bentuk Kening Yang Sesuai Dengan Wajah Anda

KENALI BENTUK KENING YANG SESUAI DENGAN WAJAH ANDA

 

Tahukah anda, setiap bentuk kening akan memberikan kesan yang berbeza bagi setiap bentuk wajah anda. Bentuk kening mampu membuatkan mata tampil lebih besar dan memukau serta memberi efek wajah yang lebih muda? Kenapa tak percaya ? Hehe..

Kalau sebelum ni anda bentukkan kening ikut idea anda sendiri tanpa sesuaikannya dengan bentuk muka, apa kata kali ini anda ikuti bentuk-bentuk kening yang admin kongsikan ni mengikut kesesuaian bentuk muka anda.

 

 

WAJAH BULAT 

 

  • Bagi anda yang wajahnya berbentuk bulat, anda boleh bentukkan kening yang berbentuk sedikit tinggi yang mana ia akan membuatkan wajah anda nampak lebih bujur dan sempurna.

 

 

WAJAH PANJANG

  • Bagi wajah yang bentuknya agak memanjang, boleh la bentukkan kening yang agak pendek dan hujungnya yang nipis akan membuat wajah anda lebih seimbang dan menarik

 

WAJAH BENBENTUK HATI

  • Bentuk kening yang sesuai adalah hujung kening yang lembut dan bulat akan membuatkan wajah anda yang tajam tampak lebih lebar dan sedikit bulat.

 

 

WAJAH PETAK

  • Untuk wajah berbentuk petak, kening yang sesuai adalah bentuk kening yang penuh dan mempunyai hujung yang tidak terlalu nipis. Ini kerana ia akan membuatkan wajah anda berbentuk sedikit bujur.

 

 

WAJAH BUJUR

  • Bentuk wajah yang bujur boleh la betukkan kening yang penuh di mana ia akan menampakkan bentuk mata kelihatan lebih jelas dan membantu muka agar bentuknya nampak lebih sempurna.

 

Haa.. uollss kalau nak mudah bentukkan kening gunakanlah #NURRAYSAPERFECTBROWSHAPING . Mudah dan senang sangat nak pakai. Siap disertakan berusnya sekali. Jadi, ia sangat memudahkan dan menjimatkan anda. Tak perlu dah nak beli berus lain. Nak rapikan kening gunakan je berus yang telah disertakan sekali. Tambah pula bentuk perfect brow shaping ni berbentuk piramid, bagi anda yang baru cuba nak guna kan pun mudah je.

 

Jadi, tunggu apa lagi ? Rugi sangat kalau tak cuba. Boleh WhatsApp kami di   www.wasap.my/0136665554  untuk dapatkannya sekarang sementara masih harga promosi. Grab laju-laju okay !