Jual Produk Kecantikan Boleh Jana Income RM3 Juta Sebulan

 

Puan Nur Aini Zolkepeli adalah Founder Nurraysa

 

Puan Nur Aini Zolkepeli merupakan salah seorang pemilik jenama Nurraysa yang fokus menjual produk kecantikan. Keistimewaan produk kecantikan yang dikeluarkan oleh syarikatnya adalah ianya produk mesra wuduk, produk mudah dibersihkan.

 

kisah founder nurraysa

 

Antara produk kecantikan keluaran Nurraysa

 

Bagaimana Puan Nur Aini Berjaya Buat Jualan RM 3 Juta Sebulan?

 

Beliau menggunakan sistem ejen, dimana sesiapa yang berminat untuk menjadi ejen atau dropship boleh mendaftar dengan syarikatnya. Pendaftaran ejen dengan modal yang sangat rendah dan pendaftaran dropship adalah secara PERCUMA.

Syarikat ini menyediakan latihan, group-group support dan bahan-bahan pemasaran secara percuma setiap hari dan setiap jam. Ejen-ejen yang berjaya mencapai sasaran jualan yang ditetapkan akan diberikan pelbagai ganjaran seperti wang tunai, percutian, emas 916 dan kereta mewah. Bisnes ini sangat sesuai untuk surirumah atau pekerja yang ingin menambah pendapatan keluarga.

Pada tahun 2020, Nurraysa telah lahirkan 3 orang ejen yang berjaya menjana pendapatan sehingga RM 1 juta dalam tempoh 6 bulan sahaja. Apa yang membuatkan ejen-ejen ini berjaya adalah mereka konsisten follow ilmu yang diberikan oleh Founder dan mereka sentiasa membantu ejen-ejen bawahan menjana pendapatan bagi menampung kos sara hidup yang semakin meningkat kini.

kisah founder nurraysa

 

Puan Nur Aini masih lagi memerlukan ejen & dropship seluruh dunia. Sekiranya anda berminat boleh terus klik daftar sekarang untuk terus ke Group Telegram ??????

kisah founder nurraysa