Kisah Kejayaan: Mula sebagai Pengguna tetapi Sekarang Sudah Bergelar Stokis

MULA SEBAGAI PENGGUNA TETAPI SEKARANG

SUDAH BERGELAR STOKIS

 

Nak berjaya bukan senang. Bukan hanya duduk diam tunggu kejayaan datang. Tapi diri sendiri kena bertindak. Memandangkan keadaan ekonomi sekarang yang tidak menentu, Team Nurraysa telah membuka peluang untuk membantu anda diluar sana yang ingin menambah pendapatan dan ingin berusaha untuk mengubah hidup menjadi lebih baik dengan join Team Nurraysa.

Alhamdulillah, dah ramai yang berjaya apabila bersama Team Nurraysa. Bukan setakat dapat menjana income sahaja, malah ilmu berbisnes pun anda boleh dapat secara percuma daripada ahli team yang sentiasa positif dan tidak lokek dengan ilmu.

Tak percaya ? Jom ikuti kisah salah seorang pengedar Team Nurraysa yang berjaya ini iaitu Stokis Nur Najwa Hamali ini.

Pada awalnya Stokis Najwa ini hanyalah sebagai pengguna produk Nurraysa dan disebabkan keserasian dan keberkesanan penggunaan produk Nurraysa terhadap dirinya, beliau telah mengambil keputusan untuk menjadi Dropship.  Alhamdulillah, walaupun bisnes tanpa modal namun keuntungannya mampu membantu menanggung kehidupan hariannya.

Kemudian, tidak lama selepas itu daripada Dropship beliau terus up menjadi Agent. Hasil sokongan dan guide daripada ahli Team Nurraysa yang lain, banyak kejayaan yang beliau telah dapat dan juga telah berjaya mencapai target sales sehingga mendapat reward daripada founder Nurraysa HQ sendiri iaitu Puan Nur Aini Zolkepeli.

Jika target sedia ada sudah tercapai, kita mesti akan inginkan lebih dan lebih lagi. Jadi, selepas kejayaan tersebut dan keinginannya untuk mencapai matlamat sedia ada iaitu untuk membantu  membantu lebih ramai lagi orang diluar sana sekarang beliau telah bergelar Stokis Nurraysa di kawasan Pulau Pinang.

Hanya bermula dengan Dropship tanpa modal akhirnya kini menjadi Stokis. Siapa sangka kejayaan yang datang sampai ke tahap yang sekarang. Walaupun permulaan tanpa modal tapi bila ada usaha dan tindakan, akhirnya mesti menemui kejayaan.

Hasil daripada join team Nurraysa jugalah, Stokis Najwa ini dapat membantu mengubah kehidupan keluarga dan kehidupan orang lain. Daripada tak ada ilmu tentang bisnes sekarang dah boleh lead & guide anak buah pula pasal bisnes.

Jangan kata tidak sebelum anda cuba untuk memulakannya. Sebab kejayaan tidak datang bergolek. Kejayaan datang bersama usaha & tindakan kita.

 

Jadi, anda diluar sana tunggu apa lagi ? Jom join Team Nurraysa sekarang ! Hubungi terus nombor hotline kami di 013-666 5554 untuk daftar sebagai pengedar. InsyaAllah kami akan membantu anda sehingga berjaya.