Kisah Kejayaan: Sales Boleh Cecah 20 Ribu Ke Atas

 

Dah 4000+++ orang telah kami bantu untuk tambah pendapatan sehingga 3 angka, 4 angka , 5 angka , dan ramai juga yang 6 angka SEBULAN !

Memandangkan keadaan ekonomi sekarang yang tidak menentu, Team Nurraysa telah membuka peluang untuk membantu anda diluar sana yang ingin menambah pendapatan dan ingin berusaha untuk mengubah hidup menjadi lebih baik dengan join Team Nurraysa.

Alhamdulillah, dah ramai yang berjaya apabila bersama Team Nurraysa. Salah seorangnya Stokis Asmak Jaafar ini.Bermula sebagai dropship tanpa modal dan kemudiannya dengan keyakinan dan usahanya dalam perniagaan ini beliau telah upgrade sebagai Agent pula. Selepas sebulan, beliau telah nampak sambutan yang luar biasa terhadap produk Nurraysa. Akhirnya dengan kemahuan dan matlamat yang ada, beliau cabar diri beliau sendiri up sebagai Stokis sehinggalah ke hari ini.

Kejayaan demi kejayaan dicapai oleh Stokis Asmak jaafar ini apabila beliau telah menerima reward sebanyak 3 kali daripada HQ dan juga reward emas daripada Monster Stokis.

Jika dulu beliau sebagai mentee kepada mentor, kini beliau sendiri sebagai mentor kepada 33 orang Agent dan lebih 50 orang dropship. Alhamdulillah, sekarang beliau sudah berjaya maintain dengan sales RM20 000 ke atas.Bukan setakat dapat menjana income sahaja, malah ilmu berbisnes pun anda boleh dapat secara percuma daripada ahli team yang sentiasa positif dan tidak lokek dengan ilmu.Takkan nak tengok je orang lain berjaya? dah bersedia nak harungi kemelesetan ekonomi? Kejayaan pasti akan datang bagi orang yang sabar. Jangan cepat berputus asa jika belum mencapai kejayaan yang diingini.