skincare untuk jeragat

Skincare Untuk Jeragat: 6 Tips Hilangkan Jeragat

Skincare Untuk Jeragat:6 Tips Hilangkan Jeragat

 

Setiap kali bangun pagi, tengok cermin mesti kita nak nampak kulit kita cantik je, bersih, bebas jerawat, bebas parut dan segalanya. Tapi sentiasa buntu untuk dapatkan cara yang terbaik dan berkesan. Yang pasti jangan pakai produk kecantikan tanpa mengetahui semua info nya atau mendapatkan penerangan daripada pakar kerana bimbang kulit wajah anda akan semakin teruk.

 

Jadi, di bawah ini admin kongsikan antara rutin harian yang dapat membantu anda dalam penjagaan wajah bagi menghasilkan kulit yang bebas jerawat, jeragat dan cela. Nak tahu apa? Jom jom teruskan pembacaan anda di bawah ini. ?

 

Skincare Untuk Jeragat

 

>>> Klik Sini Untuk Beli Sekarang! <<<

Skincare Untuk Jeragat Nurraysa

Tips 1:

Minum teh hijau sekurang-kurangnya satu atau dua kali sehari. Kaedah ini mampu membuat kulit anda bebas dari jerawat kerana ia mempunyai antioksidan yang sangat bagus.

 

Tips 2:

Untuk pencuci muka, mereka memilih minyak pencuci (Cleansing Oil ) kerana ia dipercayai mampu mencuci solekan pada wajah dengan sempurna. Nak best lagi gunakan COLLAGEN SOAP Nurraysa.

 

Tips 3:

Penyegar wajah adalah sangat penting kerana ia dapat menanggalkan sel kulit mati dan menghilangkan sisa-sisa pencuci muka sekiranya tidak dibilas dengan sempurna. Pemilihan penyegar wajah yang betul penting untuk mengelakkan kulit daripada kering. Mereka tidak menggunakan kapas muka dan hanya menggunakan jari untuk menyapunya pada kulit wajah untuk penyerapan yang optimum. Gunakanlah FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER Nurraysa yang mana ia sangatlah mudah untuk digunakan dan sekali sapuan je dah bersih segala sisa-sisa makeup yang ada sebab ia bersifat waterbase.

 

 

Tips 4:

Pelembap muka sememangnya rutin kecantikan yang biasa bagi semua wanita mahupun lelaki. Namun begitu apa yang berbeza adalah cara pemilihannya. Pelembap yang menggunakan bahan semula jadi dan bebas kimia adalah yang terbaik. Sapuan ke atas dan ke bawah harus dipraktikkan untuk penyerapan yang sempurna. Tak tahu nak guna pelembap apa? Anda boleh try ARGAN WHITENING MOISTURIZER.

 

 

Tips 5:

Gunakan penyental muka atau krim dan urut dengan lembut wajah anda dua hingga tiga kali seminggu. Ini dapat menggalakkan pengaliran darah, oksigen dan menambahkan keelastikan wajah.

 

 

Tips 6:

Setiap kali selepas mengurut wajah, jangan lupa untuk menggunakan masker wajah untuk melengkapkan rutin kecantikan. Pilih masker yang bersesuaian dan untuk kulit Asia, seelok-eloknya anda memilih masker pencerah (clarifying mask) untuk mencuci kulit dan pori anda dengan sempurna atau masker pelembap (moisturising mask).

>>> Klik Sini Untuk Beli Sekarang! <<<