Surirumah Hebat : Duduk Rumah Je, Jadi Jutawan


14 Jutawan Nurraysa Lahirkan Bukan Dari Hospital

Apa dia? Macam mana lahirkan Jutawan tanpa perlu ke hospital ni?

Ye! Hanya menuntut elmu Menthor yang betul2 dapat guide dengan result yang memang dah dicapai tu adalah tak mustahil dan akhirnya bergelar Jutawan. Mereka ni hanya PERCAYA & FOLLOW apa yang betul dan improve hidup mereka sikit demi sikit dan ada juga yang drastik. Gile? Ye mereka memang gile untuk ubah jalan hidup mereka ke arah yang lebih baik dengan bimbingan Founder Nurraysa, Puan Nur Aini Zolkepeli yang telah pun jadi jutawan seawal usia 23 tahun dengan hanya bermula dari rumah dan jual kosmetik JE.

Anda? Jual apa? Adakah nak hidup jalan yang sama sampai pencen?? Nak tahu apa rahsianya mereka ni senang-senang je tebalkan poket & bergelar jutawan?

Cek dulu apa ELMU yang mereka amal ini adakah anda ada buat dan praktikkan juga untuk capai GOAL anda?

E.L.M.U

(Elmu? Bukan ilmu ke? Bukan sis)

ELMU = Emosi  + Ilmu yang proven success

INFO: Emosi manusia terdiri daripada 3 ciri-ciri di bawah

 1. Desire

Keinginan anda nak capai sesuatu goal anda itu adalah sangat kuat. Desire ni adalah booster untuk energy anda kerja lebih kuat setiap hari.

         2. Drive

Sebab apa yang anda ada untuk buat desire anda boleh meningkat 200%? Ramai orang selalu dapat drive daripada peristiwa-peristiwa pahit atau dah penat hidup dalam keadaan yang biasa je. Drive ni berbeza bagi setiap orang.

        3. Determination

Semangat yang tak pernah turun sehingga seorang itu kekal untuk capai Goal mereka pada waktu yang dah di set target.

Jadi, ada anda amalkan semua ni? Apa? Ada?

Jadi, rahsia besar 1 ni for sure anda semua tak buat lagi kan..

T.E.A.M

T: Together

E: Everybody

A: Achieve

M: More

Bisnes berjemaah je dalam Nurraysa kini da lahirkan 13 orang jutawan pada tahun 2018. Ye! Ini bukan gurauan lagi. Bila buat bisnes, buat dengan gile-gile. Bukan dengan orang gila. Ingat! Supaya kita semua tak langgar dinding, make sure setiap pendapat atau tindakan yang kita nak lakukan tu adalah memang betul-betul orang berjaya dah buat dahulu.

Macam jutawan Nurraysa yang tak mudah putus asa ni dah bertambah bilangannya pada 2019 iaitu seramai 14 orang berjaya buat RM1 juta dalam masa 1 tahun je. Anda rasa? Tak perlu pikir panjang untuk di bimbing oleh Founder Nurraysa hari-hari, cuma klik je link ni Nak Jadi Jutawan

Ingat,

“Orang berjaya, tindakannya pantas dan bermula daripada sekarang sampai berjaya.” – Puan Nur Aini Zolkepeli, Founder Nurraysa Global Sdn Bhd

Paling best, 5 bulan tahun 2020 ini

Nurraysa dah mampu lahirkan 3 Orang Jutawan!

Jom Jadi Jutawan Dari Rumah!