3 Tips Mudah Gi Langkawi Free

PERGI LANGKAWI PUN TAK MAMPU?

  1.  Anda selalu kena minta gaji dari boss awal 1 minggu daripada tarikh gaji yang sepatutnya?
  2. Anda tak mampu nak belikan hadiah atau makan malam romantis untuk yang tersayang pada hari jadinya?
  3. Anda jarang sangat untuk bawa keluarga pergi bercuti dan melancong walaupun dalam negara?

Senario paling teruk adalah bila anda terpaksa pinjam duit dengan kawan-kawan atau orang yang anda langsung tidak kenal walaupun dah ada kerja tetap untuk pergi travel walaupun Langkawi..

INI SERIUS!

Siapa sangka walaupun sudah bekerja dan ada pendapatan tetap pun masih tak mencukupi malah lebih banyak hutang nak kena bayar? Apatah lagi bila duit gaji terpaksa bantu bayarkan hutang kad kredit suami. Dan lagi sakit, seorang cikgu ini terpaksa bayar pinjaman bank RM25,000 semata-mata untuk permulaan berbisnes MLM dahulu. Sudah jatuh ditimpa tangga, cikgu ini lagi diuji dengan keretakan tulang ibunya sehinggakan terpaksa pakai tongkat bila nak kemana-mana akibat menebang pokok pisang. Sakit dan sedihnya perasaan seorang isteri dan anak tu tak ada sesiapa yang faham.

Tak cukup lagi?

Penguat seorang cikgu untuk bangun dari tidur yang lena adalah apabila  tulang pinggang ibunya tiba-tiba alami “compression”, sampaikan tak boleh bangun lagi. Saat itu, terasa dunia ini sangat kecil. Apabila pada awal 2014, beliau ternampak iklan Nurraysa yang membuka peluang untuk bantu tambah pendapatan beliau dengan permulaan modal RM500 Puan Sharifah Aishah ini mulakan perjalanan sebagai stokis Nurraysa.

 

Apa Cikgu Puan Sharifah Aishah buat selepas itu?

 

Pada mulanya Puan Sharifah Aishah ni langsung tak tahu apa-apa skill berniaga. Sesudah daftar, Puan Sharifah Aishah ikut sahaja apa yang Founder, Puan Nur Aini ajar dan “copy” apa yang Founder buat. Oleh sebab masalah-masalah beliau masih menghimpit, Puan Sharifah Aishah ini mengambil keputusan yang bijak dengan menambah ahli kumpulan beliau dengan membuka peluang bimbingan Nurraysa bagi Dropship pula.

Apa Cikgu Puan Sharifah Aishah dapat sepanjang bersama Nurraysa?

Dengan ahli dropship yang berkualiti, Puan Sharifah Aishah dapat untung terkumpul sebanyak RM1,000 lebih hanya dalam bulan pertama sahaja. Woww !  Beliau pun sangat terkejut bila sangat mudah rupanya dapat keuntungan bersama Nurraysa ni ! Akhir 2014, Puan Sharifah Aishah tealah berjaya untuk upgrade daripada Nurraysa Senior Partner ke Nurraysa Busines Associates (NBA) atau lebih dikenali sebagai Monster Stokis.

Alhamdulillah sehingga hari ini, hanya bersama Nurraysa, Puan Sharifah Aishah dah
berjaya capai:

 

Paling best, Puan Sharifah Aishah dah pun pergi bercuti bersama Founder, Puan Nur Aini Zolkepeli ke Langkawi SECARA PERCUMA  ??

 

 

TAK PERCAYA MEREKA NI BERCUTI PERCUMA JE KE LANGKAWI?

Jadi jika anda pun nak pergi bercuti FREE, jangan lupa untuk klik LINK DI SINI SEKARANG!