Jutawan Dalam 5 Bulan?


JUTAWAN, 1 JUTA SALES HANYA DALAM MASA 5 BULAN

Tahun 2020 yang penuh mencabar ni pun mampu jadi jutawan?

Serieslah? Ini semua hanya dengan duduk rumah je dapat capai? Dahlah tahun ni penuh cabaran, virus semua ni. Pun masih mampu meroket, jadi jutawan dengan ber-Nurraysa je!

jutawan

Ini tak normal!

Ye, kalau tengok balik pada Perusahaan Kecil & Sederhana kat luar sana, jarang kita nak lihat pencapaian yang tak normal macam ni. Paling best mereka ni hanya bermula daripada rumah je dah dapat pencapaian macam kat atas ni. Jutawan 2020 gitu. Alhamdulillah..

Paling BEST

Founder Nurraysa, Puan Nur Aini Zolkepeli sendiri yang bimbing rapat sampai ke jutawan & bakal jutawan Monster Stokis (NBA), Stokis (NSP), Ejen (NEP), dan Dropship tak terkecuali tau.

jutawan-zoom

Tak perlu pening kepala, HQ sendiri ada buat training dan team leader pun ada support untuk bagi anda faham apa lagi anda kena  tahu untuk ready nak jadi jutawan.

JUTAWAN #1: NURRAYSA BUSINESS ASSOCIATES (NBA @ MONSTER STOKIS) FATIMAH ZAHARAH

Alhamdulillah dengan hanya join Nurraysa sebagai :

Dropship Tanpa Modal – 2015

Ye, tak bayar apa-apa pun masih boleh buat bisnes Nurraysa walaupun suami masa tu sorang je kerja di Kuala Lumpur. Dengan kehidupan yang mendesak dengan terpaksa catu perbelanjaan masa tu, Puan Fatimah atau Kak Tie ni menyebabkan Kak Tie tak boleh duduk sahaja dan goyang kaki je kat rumah tanpa tolong suami.

Jadi dari situ Kak Tie ambil keputusan  untuk bertindak pantas dan ubah hidup kami dari tersepit dengan perbelanjaan di sana. Alhamdulillah sampai harini Kak Tie bersyukur sangat jumpa Nurraysa dulu. Hari ini Kak Tie sampai boleh pergi mana-mana je tanpa berkira-kira sebab dah capai tahap kewangan yang selesa sampai mampu beri lebih pada keluarga.

Nak juga Aini bimbing rapat macam mereka?

Klik ni sekarang>>> Nak Aini Bimbing Jadi Jutawan

Aini tak nak anda menyesal esok tau, sebab tindakan hari ini yang hasilkan jutawan jut jut macam mereka ni 😍