Umumnya semua dah tahu tips marketing paling latest yang ramai orang bisnes gunakan sekarang iaitu Facebook Live. Marketing adalah buat orang nampak. Makin orang kenal kita, makin orang yakin, makin kita famous di laman social, makin mudah kita nak berbisnes.

Antara teknik marketing paling terbaru adalah Facebook Live. Siapa nak saya share teknik-teknik FB Live untuk cepat famous ? Kalau nak tahu FB Live ni adalah teknik latest yang paling cepat untuk famous, dan ianya FREEEE. Manfaatkan sebaik mungkin.

Sekarang Dato’ Aliff Syukri pun baru start buat live tutorial make up. Hangpa taknak buat live ? Cakap orang sebelah, rugiiii.

Kita tak boleh ketinggalan dan kena sentiasa improve. So, untuk hari ni, saya share kan 3 tips dahulu untuk buat FB Live. Nak tahu apa step untuk FB live ? Jom kita check it out di bawah ni.

STEP UNTUK LIVE:

STEP 1 : WAR-WARKAN MASA DAN TARIKH UNTUK LIVE

STEP 2: PASTIKAN KEDUDUKAN KAMERA DALAM KEDUDUKAN YANG SESUAI

STEP 3: PASTIKAN JARAK KAMERA JANGAN TERLALU JAUH

Untuk hari ini 3 tips sahaja yang saya kongsikan untuk anda take note. Untuk tips seterusnya saya akan sambung pada post seterusnya. Jangan lupa untuk terus follow blog kami ya ! Banyak lagi tips bisnes yang berguna untuk kami kongsikan bersama anda.

Stay tuned!